dimarts, 23 de setembre del 2014

Gràcies, Donants!

Unes crosses en préstec i donacions d'una gelera i un aparell de TV. 


El passat dia 9 d'aquest mes fèiem una crida de necessitats urgents per l'alberg, demanant una gelera i 20 fundes per a matalassos. La resposta no ha pogut esser més ràpida i a la vegada variada.

Una família, que ha volgut romandre dins l'anonimat, cosa que acomplim respectuosament, ha fet donació d'un aparell de TV. que, encara que sigui de segona ma funciona perfectament

"Establecimientos Miró. S.L."  líder del mercat de la venda d'electrodomèstics per a la llar i electrònica de consum en cadena vertical, ubicat al Complex Comercial s'Estació de Manacor, ha fet donació d'una gelera de segona ma amb congelador i més capacitat que l'anterior.

L'Associació Empresarial "Mútua Balear", d'Accidents de Treball i Malalties Professionals, ha fet préstec d'unes crosses per a un usuari de l'alberg que les necessitava de forma temporal.

Hem de subratllar que aquestes entitats tenen com a valor el compromís d'assumir responsabilitats socials per mitjà de la implantació de principis basats en Drets Humans, Mediambientals i de lluita contra la corrupció.

El nostre més sincer i profund agraïment a la família anònima, Establecimientos Miró i Mutua Balear.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada