dimarts, 4 d’agost del 2015

1er.Aniversari del Blog "Fundació Trobada"

Avui, 4 d'agost, s'acompleix el primer aniversari de la creació d'aquest Blog de notícies.

Dia 4 d'agost de 2014 començava la seva marxa aquest blog de notícies de la Fundació Trobada de Manacor.

De llavors s'han visitat aquestes pàgines 53.917 vegades, el que és equivalent a més de 1.000 visites a la setmana de mitja, encara que els darrers mesos superen les 1.500 visites setmanals.

En total s'han publicat 103 notícies, és a dir, més de dues per setmana que han informat de temes interns i externs que afecten a la Fundació i en particular a l'alberg de Manacor.

Les notícies per visitades han estat el "Donatiu des Moli d'en Xema", La "Visita del President del Consell Miquel Ensenyat a l'alberg de Manacor", la "Torrada de Volem-Manacor" i la "Cadira de Rodes de Lubomir. També han destacat els articles referits a la vida d'usuaris de l'alberg amb el nom genèric "Secrets d'una mirada".

L'origen dels visitants son principalment de l'estat espanyol, com és natural, però segueixen amb importància els visitants dels Estats Units d'Amèrica, Rússia i Alemanya. 

Estem satisfets de l'acollida d'aquesta publicació digital per quant ha donat a conèixer a un important sector de la població de Manacor i de l'illa de Mallorca  les activitats i els esdeveniments que tenen a veure a la Fundació Trobada.
Pàgina del Blog de la Fundació Trobada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada