dimecres, 27 d’abril del 2016

Cooperació Internacional

Noces d'Or dels Promotors 

de la Fundació Trobada


Tota una vida de 50 anys de casats és una celebració que mereix ser notícia, i més si son els fundadors i membres del Patronat de la Fundació Trobada, José Leoncio García Mallada i Margarita Prohéns Manresa.

Així el passat diumenge dia 10 d'abril en la celebració eucarística de les 12 hores a l'Església dels Dolors de Manacor, varen renovar les seves promeses matrimonials acompanyats de familiars i un bon agrapat d'amics. Després tots junts a dinar per tal d'arradonir la festivitat de les noces d'or.

Cal destacar que la parella no va voler cap regal, sinó que feren una col·lecta en el mateix dinar destinada a San Roque González de Santa Cruz de Paraguai, on Toni Miró està realitzant el seu treball de germà dominic. Es recolliren 3.000 euros que es dedicaran a un projecte per la realització d'unes aules educatives pels nins i nines d'aquell indret de Paraguai.

Més de 150 convidats acompanyaren el matrimoni en les Noces d'Or, d'una manera especial, alguns usuaris de l'Alberg de la Fundació Trobada, que pertany a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca, i que gaudiren de la festa i compartiren la celebració i el dinar.

Cinquanta anys donen per molt, però fent una ullada a tot el passat, hem d'aprendre dels moments difícils i saber assaborir dels bons.

L'enhorabona al matrimoni, als seus fills i néts. Molts Anys!!.

El germà dominic Toni Miró i els Promotors de la Fundació Trobada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada