divendres, 30 de desembre del 2016

Premsa Local (16)

Extens reportatge sobre l'Alberg de la Fundació Trobada en la revista d'informació setmanal "Cent per Cent"

La revista "Cent per Cent" d'aquesta setmana (núm. 685) publica una amplia informació sobre el funcionament i tipologia dels usuaris de l'alberg de Manacor.

A més de les xifres referents als anys 2014 i 2015, fa referència aquelles situacions familiars que aboquen a una situació propera a l'exclusió social. Tres usuaris son entrevistats

El reportatge destaca la importància del seguiment i l'estudi que es fa de cada persona que toca la porta de l'alberg: no es tracta sols de donar-li acolliment, sopar, llit i berenar, sino d'analitzar la seva situació personal i familiar, oferent-li opcions i oportunitats, inclús derivacions a serveis específics.

La pertinença de l'alberg a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca aportan el treball en equip, professionalitat, suport tècnic i econòmic. Volem expresar aquí el nostre agraïment a la revista "Cent per Cent" i a la redactora del reportatge Càndida Vives.

També "7Setmanari", a la pàgina de "El tendedero" que escriu Rafael Gabaldón fa referència a la intervenció del regidor Carles Grimalt al Plenari de l'Ajuntament de Manacor, interessant-se per l'alberg.

"Manacor Comarcal" informa del Concert Solidari ofert per l'alumnat de cant de Maria Antònia Gomila i del qual oferirem més ample informació en una altra ocasió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada