divendres, 31 de març del 2017

25è Aniverari (2)

La Fundació Trobada al Canal 4 Televisió de Mallorca

El passat dimarts dia 28 d’aquest mes el programa «Taronges nàvel», que emet Canal 4 Televisió de Mallorca, el presentador Miquel Ángel Ariza entrevistà a José L. García Mallada representant de la Fundació Trobada.

En principi es va fer una breu memòria del que havia estat l’experiència televisiva de la Fundació que va participar en repetides ocasions al programa «De tot i molt» que dirigia el presentador a Manacor i també que durant 10 anys va emetre un programa propi setmanal a la Televisió de Manacor, Popular Televisió i Canal 4 TV de Mallorca amb el nom de Sal i Llum.

El motiu principal de l’entrevista era la celebració del 25è aniversari de la constitució de la Fundació Trobada que es farà el dia 22 d’abril proper, tal com ja anunciarem dies passats a aquest mateix blog.

També es va fer un repàs a les distintes circumstàncies que han enrevoltat el procés de consolidació de la Fundació durant aquests llargs 25 anys: dificultats, incomprensions i indiferències, però també el compromís de les Administracions Públiques duit a terme aquest darrers anys.

Al final es va insistir en la importància de que la societat en general es sensibilitzi davant la xacra que suposa l’exclusió social: fomentant la responsabilitat social corporativa de les empreses i també la cooperació particular de cada un dels membres de la societat civil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada