dilluns, 12 de juny del 2017

Projecte EMPODERA-T (8)

Taller de reciclatge dins el projecte "EMPODERA-T"

Un dels tallers que ofereix el Projecte EMPODERA-T és el de reciclatge el qual pertany als tallers d’oci i temps lliure. Per a nosaltres, treballar aquesta part és fonamental ja que considerem que aquest espai possibilita processos d’aprenentatge potents, vivencials i d’aplicació a la vida real.

El mes passat el taller de reciclatge es va basar en construir objectes infantils a partir de tassons de plàstic, cordes i altres materials que teníem sense utilitzar d’activitats anteriors. La rebuda va ser molt positiva per part dels usuaris participants ja que va ser una activitat diferent a partir d’objectes que, en general, és fàcil tenir-los a l’abast.

Però, encara que el plantejament inicial de l’activitat es basava en uns objectius, el transcurs del taller va promoure un altre objectiu: realitzar els objectes pels infants que formen part del taller de repàs del mateix Projecte EMPODERA-T.

En conseqüència, un dia d’aquest mes s’organitzaran una sèrie d’activitats coincidint una hora de tallers on es treballaran continguts de forma més dinàmica i cooperativa per a poder obsequiar als alumnes amb aquest detall fet pels usuaris del taller de reciclatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada