dimecres, 12 de juliol del 2017

Entrevista

Usuaris i treballadors de l'alberg de Manacor entrevistats a Radio Felanitx

El passat 31 de Maig l’Estel de Llevant ens va convidar a participar a un programa de radio Felanitx en el qual ells participen periòdicament. Els participants varen ser usuaris de l’Estel de Llevant i de la Fundació Trobada així com també diferents professionals d’ambdues entitats.

 L’entrevista, principalment, tenia l’objectiu de poder conèixer-nos i, també donar a conèixer a la gent la nostra entitat: el funcionament, la història, la vivència, parlar dels prejudicis, etc. 

Però, tot i que l’objectiu inicial fos aquest, durant en transcurs del programa ens vam adonar que s’estava construint un procés d’intercanvi de situacions les quals promovien molta empatia, comprensió, etc. 

Això va provocar que ambdues parts es coneguessin i trenquessin amb els prejudicis que actuaven com a barreres. Des de l’entitat considerem molt rellevant i interessant aquest tipus d’activitats i col·laboracions perquè són processos que possibiliten processos inclusius de les persones.

Des de la Fundació Trobada us agraïm molt la vostra convidada i deixem les portes obertes a possibles altres ocasions per a poder gaudir d’una bona estona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada