dijous, 26 d’abril del 2018

Educant per a l'Inclusió

Xerrada al Col·legi La Salle de Manacor

El passat 21 de Febrer ens vàrem apropar al centre educatiu La Salle de Manacor per a compartir amb alguns alumnes la nostra tasca i la realitat de persones que es troben en risc i/o exclusió social. Compartir l’experiència era el nostre principal objectiu: per una banda, explicar com era el dia a dia a l’Alberg i per altra banda, conèixer la realitat de les persones que es troben en risc i/o exclusió social. Per a treballar aquest últim punt un usuari de l’alberg els hi va poder explicar aquesta realitat a partir de la seva història, en primera persona, aspecte que va propiciar que els alumnes s’apropessin al tema.

Treballar aquests temes en els centres educatius ho consideram bàsic per a poder construir una societat compromesa i, també, esdevenir una educació que s’ajusti a la realitat social que vivim. Agraïm la participació i interès dels alumnes per a conèixer una part de la societat que actualment està exclosa però que treballem per a què no hi estigui.

Gràcies. A l’escola La Salle per a donar importància a una realitat social que vivim diàriament, per visibilitzar la realitat de persones en risc i/o exclusió social. I als alumnes per implicar-se, reflexionar, qüestionar-se, canviar la mirada, conscienciar-se, interessar-se, brindar ajuda,...

GRÀCIES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada