dimarts, 1 de maig del 2018

Donatius Pasquals

Gestos solidaris amb l'Alberg de Manacor


Les festes de Pasqua que hem celebrat aquests dies passats també han transcendit a l'Alberg de Manacor, del qual és titular l’Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), gestionat per la Fundació Trobada. Famílies de la nostra ciutat ens han duit panades i rubiols perquè les persones que són acollides al nostre centre, puguin també gaudir de les nostres tradicions culinàries.

A més, la Carnisseria Carn Fresca ha fet una donació de sobrassades, formatges i patés a la Fundació Trobada, que els usuaris de l’alberg han pogut fer una vega al berenar un bon nombre de capvespres.

Però la solidaritat no és només una cosa d’adults. Si no també dels més petits de la nostra ciutat. D’aquesta manera, els alumnes del CP Es Canyar han entregat a l’Alberg de persones sense sostre, una quantitat de sucs de fruita, refrescs i bosses de “patatilla” que sobraren de la campanya del viatge final de curs.

La nostra satisfacció en comprovar que hi ha tantes persones que comparteixen amb els més necessitats i menys afavorits de la nostra societat. I per aquest motiu volem expressar la nostra gratitud amb totes aquestes persones i entitats que hi han col·laborat amb els donatius.

Des de la Fundació Trobada volem donar les gràcies a tantes persones que ens ajuden, col·laboren i ens donen suport amb la seva solidaritat. 

Moltíssimes gràcies, una altra vegada !







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada