dilluns, 4 de juny del 2018

Memòria 2017 de l'IMAS

Publicada la Memòria de 2017 de l'IMAS, Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca, que inclou l'Alberg de Manacor.


Ha estat publicada recentment la Memòria de l'institut Mallorquí d'Afers Socials -Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca- que inclou l'Alberg de Manacor, com a programa d'acollida y allotjament a la Part Forana i que forma part de l'Àrea d'Inclusió Social.
"La Xarxa es dota d'aquest programa, diu la Memòria, perquè es confirma que de cada vegada ens trobem amb més persones que, sense trobar-se encara dins processos greus d'exclusió social per la pèrdua de la feina i de l'habitatge, queden desemparades i sense sostre. Si a aquest fet hi afegim que en el municipi de Palma només s'atenen les persones amb aquest perfil que hi estan empadronades, l'IMAS es veu en la necessitat de dotar-se d'un servei que pugui atendre les persones en risc d'exclusió social de la part forana de Mallorca.
El programa no pretén res més que ser un alberg d'acollida per a persones en situació de risc d'exclusió per a donar cobertura a la part forana mallorquina. Està obert tots els dies de l'any amb un total de 25 places" -acaba la referència a l'Alberg de Manacor-.

La referència a l'alberg de Manacor es troba a les pàgines núm. 91 i 92 del citat Document del qual adjuntem el "link".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada