dimarts, 26 de març del 2019

El convidat del mes

Reis i Dames de Llevant (el món dels escacs)

La visita d’aquest mes ha estat a càrrec del Club Esportiu Reis i Dames de Llevant. Ahir, 25 de Març, varen venir a compartir amb nosaltres Manuel Queirolo (FIDE Instructor) i Miquel Sureda (president del Club) el món dels escacs amb tots nosaltres. El taller es va encaminar en explicar l’origen d’aquest esport i com ha anat evolucionant a través d’un debat amb els usuaris de l’alberg.

Després, es va dirigir a explicar en què consisteix en joc i quin és el reglament en l’actualitat (ja que aquest va variant segons passa el temps). Manuel Queirolo va facilitar tot el contingut a través d’imatges interactuant amb els nostres usuaris i fent-los partícips en tot moment del procés.

Un punt a destacar seria la constant aplicació que té el joc dels escacs en la nostra vida diària i en habilitats cognitives com, per exemple, en la gestió de l'estrès, la resolució de conflictes, la presa de decisions, etc. En aquest sentit, els usuaris del nostre centre varen poder compartir idees i construir reflexions que ho podran aplicar en el seu dia a dia.

Finalment, vàrem poder gaudir de la pràctica d’aquest joc passant una bona estona i gaudint de l’acompanyament de Manuel Queirolo i Miquel Sureda. A més, ens varen regalar el material per a què els nostres usuaris puguin seguir practicant els escacs i així, obtenir els seus beneficis.

Moltes gràcies de part de tot el centre, aquestes visiten ens donen il·lusió per seguir avançant!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada