dimecres, 31 de març del 2021

Pandèmia

Els set usuaris que romanien a les Cases de Son Talent han baixat a l'Alberg de Manacor 

En el dia d’ahir, 30 de març deixaren les Cases Rurals de Son Talent els 7 usuaris de l’Alberg de Manacor on hi ha romàs per poc més de 4 mesos. 

S’han tornat reagrupar els 25 usuaris al centre de Manacor, Passeig Ferrocarril, 14, cantonada Carrer Velázquez, 11. 

Volem recordar que el passat 27 de Novembre l’Ajuntament de Manacor va posar a disposició de la Fundació Trobada les cases citades per descongestionar una altra vegada l’Alberg de Manacor, i així evitar possibles contagis entre usuaris, davant l’avanç la segona onada de la pandèmia. 

Allà dalt han rebut els mateixos serveis que rebien quant eren a Manacor amb més espai i comoditat i també se’ls hi pujava dinar i sopar mitjançant l’empresa de càtering contractada que també presta el servei a Manacor.  

La brigada Municipal de Manacor també ha tingut un comportament exemplar assistint al manteniment de les instal·lacions i transportant viatges de llenya per la xemeneia que acompanyava les llargues nits de l’hivern. 

Els dos kilòmetres de distància des de Manacor no era impediment perquè els usuaris baixessin al centre sempre que volguessin per les seves petites compres, distància que era compensada per la situació de pau i tranquil·litat i l’estància agradable de les cases situades a camp obert. 

La mateixa situació es va produir al mes d’abril del passat 2020 quant l’Ajuntament de Manacor va oferir l’Escola Rural de Sa Murtera amb la mateixa finalitat davant l’avanç imparable dels inicis de la pandèmia, on hi varen romandre 9 usuaris fins a final del mes de Juny. 

Confiem que aquesta sigui la darrera vegada que la situació epidemiològica obligui a fer aquests trasllats, que si bé són per assegurar la salut del usuaris de l’Alberg, no deixa de tenir els inconvenients propis d’una mudança. 

Estan esperant que d'un moment a l'altre tots els usuaris siguin cridats per esser vacunats com ho son tots els que es consideren personal socio-sanitari.

La Fundació Trobada es sent profundament doblement agraïda a l’Ajuntament per aquest gest de solidaritat no només amb l’entitat, sinó i sobre tot amb els usuaris, molts d'ells en risc d'exclusió social, que mitjançant un espai obert i gaudint de la natura han allunyat els risc de contagi. 

Gràcies, Sr. Batle, Regidora i la resta de funcionaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor.


 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada