dissabte, 22 d’abril del 2023

Donatiu

Col·lecta a favor de la Fundació Trobada de l'Associació "Amics del Seminari" a la Desena Diada Cultural

Coincidint amb l'aniversari de la constitució davant Notari de la Fundació Trobada (22 d’abril), l’Associació Amics del Seminari han celebrat la seva desena Diada Cultural a la ciutat de Felanitx. 


La trobada ha consistit amb una Assemblea/Celebració del memorial del Senyor presentada pel President de l’Associació Domingo Mateu en la qual ha llegit unes paraules de salutació del Sr. Bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull, que va excusar la presència per mor de l’Ordenació Episcopal del nou Bisbe de Menorca Gerard Villalonga. 


A continuació han intervingut el rapsoda Miquel Montserrat recitant  el poema “El primer centenari de l’Encontrada”, Joan Brunet cantant “What a wonderful world” i el patró de la Fundació Trobada i associat José L. García Mallada fent la pregària pels més vulnerables, on va ressaltar la vulneració sistemàtica de drets fonamentals com el treball i l’habitatge.  


A aquesta darrera intervenció es va sol·licitar una col·laboració econòmica, per la qual cosa es va habilitar una cistella on es van dipositar els donatius.

 

El Cor d’Amics del Seminari va interpretar varies peces polifòniques com “Dona Nobis pacem”, “Vou-veri-vou" i el càntic “Simon Joannis”. 


Alguns dels socis han estat acompanyats de les seves esposes que, finalitzat l’Assemblea es dirigiren a les instal·lacions del Ramaders Agrupats on, amb un dinar de companyonia, es va donar per finalitzada la Desena Diada Cultural dels Amics del Seminari de 2023. 


Des de la Fundació Trobada es volen donar les més expressives gràcies a tots els presents a la Diada per la seva generosa col·laboració. 


La Fundació Trobada és l’entitat titular de l’alberg de Manacor, concessionària del servei d’acolliment de la Part Forana creat pel Consell de Mallorca.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada