dimarts, 14 de juliol del 2015

Cadira de rodes per Lubomir

Lubomir, usuari txec de l'alberg de Manacor, beneficiari d'una nova cadira de rodes.

Al mes de març passat publicàvem a aquest blog (una sèrie que es deia "Secrets d'una mirada") una breu biografia de Lubomir, un usuari txec, amb més de 15 anys de residència a Mallorca, i que és el més antic de l'alberg de Manacor.

Debut a un  virus muscular a les cames te problemes per a caminar des de fa mes de 4 anys y per el seu desplaçament és imprescindible una cadira de rodes.

A la l'article citat deia: “La cadira que tenc no s'aguanta, li surt una roda, un dia es desmuntarà, i aleshores ja no podré mourem”. 

Jonh Kosi, empresari,  en una visita a l'alberg de persones sense sostre de Manacor, va conèixer a Lubomir i va engegar una iniciativa per recaptar fons i poder comprar-li una cadira de rodes nova. Va col·locar una urna en el seu local perquè els seus clients poguessin col·laborar econòmicament, i el resultat ha estat  una cadira de rodes nova i un Lubomir molt content.

Lubomir esclata d'alegria:

"És com un Ferrari, ara est és el meu tron!!!

Gràcies a les persones que han ajudat a comprar aquesta cadira... al "cap" del bar de Palma i a totes les persones que han posat una moneda en aquesta urna. Gràcies també a la Fundació Trobada, a Noelia i a Maria per ajudar-me sempre tant. És un fantàstic regal per al meu aniversari que és a l'agost, compleixo 52 anys!!

Gràcies, gràcies i una altra vegada mes GRÀCIES!"


La treballadora de l'alberg Maria Aguadero i Lubomir.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada