dimecres, 16 de setembre del 2015

Teixit Social Manacor

Trobada Solidària a "Kuroneko", tenda de Teixit Social Manacor a benefici de la Fundació Trobada

        Teixit Social Manacor és una iniciativa que recull quadrats teixits amb ganxet o agulles (de 10x10 cm) per crear mantes i donar-les a associacions i fundacions que treballen amb les persones més necessitades de la nostra societat.

        Així l'any passat varen recollir quadrats fets a ganxet o amb punt de 10x10 cm, per unir-los i crear mantes amb 300 quadres cadascuna.

        Enguany es continua amb la tasca de recollir quadres, i a l'octubre- novembre lliurar-los a l'alberg per a persones sense sostre de la Fundació Trobada, pertanyent a la xarxa d'inclusió Social del Consell de Mallorca.  Actualment hi ha quatre punts de recollida: tenda Kuroneko,  la merceria Fil i Botons, la tenda Sa Mesura i la Fundació Trobada.

        Amb aquest objectiu d’enguany, es vol fer una trobada solidària a favor de la Fundació Trobada el 17 d'Octubre de 2015 a la tenda Kuroneko, carrer Fleming, 2 de Manacor.  Cal recordar, que a la tenda de Teixit Social Manacor ensenyen gratuïtament a totes aquelles persones que no saben fer aquest tipus de ganxo i els interessi col·laborar amb aquest projecte.

        Per tant, es convida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquest projecte d'anar unint els quadrats que ja es tenen per a la confecció de noves mantes i realitzar més quadrats, fets amb la tècnica que més agradi a cadascú.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada