dijous, 21 de gener de 2016

Mallorca Sense Fam

Exhibició benèfica de coxes clássis a favor de "Mallorca sense Fam"

El próxii
Diumenge que ve dia 24 de gener de les 10:00 a les 14:00 hores, se celebrarà un esdeveniment solidari, la concentració de cotxes clàssics que en la seva segona convocatòria segueix a la celebrada el passat 15 de febrer de 2015, a l'avinguda Jaime III de Palma.

En aquesta ocasió, els organitzadors, tres clubs de persones amants dels cotxes clàssics, han volgut donar un sentit solidari a aquest esdeveniment, sol·licitant als assistents l'aportació d'aliments per a les famílies a les quals atén Mallorca Sense Fam, com resa en el cartell editat a aquest efecte: “Agrairíem l’aportació d’aliments a benefici de Mallorca Sense Fam”.

Un gran esdeveniment que segons previsions dels organitzadors superarà en nombre de participants al del passat any, 280 cotxes clàssics, per la qual cosa han sol·licitat a l’Ajuntament de Palma la seva col·laboració i per tal motiu se celebrarà en el tram del Passeig Marítim, des de la seu de Duanes a l'inici d'Avingudes, més de 800 metres que permetran aparcar aquestes autèntiques meravelles del motor, de manera que els aficionats i públic en general podran gaudir d'elles.

Cotxes clàssics de totes marques i models que permeten a les joves generacions conèixer vehicles que ja no són visibles habitualment excepte en ocasions com la d'aquesta concentració, ja que els propietaris cuiden amb veritable devoció a les seves màquines i saben el cost que els representa el seu manteniment.

Des de Mallorca Sense Fam, convidem de forma molt sincera a que tots els aficionats i públic en general, acudeixin i participin amb la seva aportació donant aliments en aquest esdeveniment solidari, organitzat a aquest efecte per l’American Car Club Mallorca, el Driving Mallorca i el Club de Cotxes Clàssics Mallorca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, Nadal Rètols i Impressió Digital i Gráficas Salas, als quals els agraïm la seva generositat, tots els que fem Mallorca Sense Fam.


Assistir i participar és col·laborar donant suport al projecte d'aquesta associació, que no és un altre que el de seguir ajudant a les famílies més necessitades amb l’entrega d'aliments.

"Mallorca sense Fam" és habitual col·laboradora amb la distribució d'aliments que setmanalment es realitza en els locals de la Fundació Trobada.  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada