dimarts, 9 de maig del 2017

Projecte EMPODERA-t (5)

Acompanyant a persones en risc i/o d'exclusió social en el procés de recerca de feina

El projecte EMPODERA-T ofereix una sèrie de tallers pre-laborals, formatius i d’oci i temps lliure per a persones en risc i/o exclusió social. Alguns dels tallers que oferim són el de recerca de feina, entrevista de feina i com fer un bon currículum. Des de l’entitat considerem molt necessari i important aquests tipus de tallers per a poder aconseguir una inclusió sociolaboral.
És important, si és possible, assistir als tres tallers perquè es complementen i possibiliten un procés de recerca de feina més ric. Per una banda, en el taller d’entrevista de feina es treballen aspectes bàsics com la comunicació, el comportament, la actitud, la preparació, etc. Per una altra banda, en el taller de currículum es treballen aspectes de presentació i informació imprescindible alhora de presentar-ho a les empreses. Per acabar, el taller de recerca de feina es basa en un temps compartit en el qual es construeix coneixement compartit entre els diferents participants. A més, intentem anar més enllà de donar les pautes, sinó que en els mateixos tallers busquem activament ofertes de feina i proposem estratègies per a possibilitar o facilitar la recerca.
En tots els tallers s’intenta que la formació sigui teòrica - pràctica donant-los la base teòrica i treballant la part pràctica per a acompanyar-los activament en el procés oferint eines i instruments. Des de la Fundació Trobada pretenem que els tallers siguin significatius en la seva vida i, d’aquesta manera, considerem que és més possible aconseguir-ho oferint unes pautes de caràcter flexible per a poder ajustar-nos a la realitat de cada usuari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada