dimarts, 5 de setembre de 2017

Donatiu alimentós

Agraïment a particulars i a la Comissió de Festes de s'Illot

El nucli de s'Illot ha posat damunt la taula, una altra vegada, un dels plats més esperats de les festes d'enguany: la Nit Marinera de la gambada sillotera. La gambada va començar oficialment devers les nou del vespre, quan es va donar el "sus" a la immensa cua de gent que esperava per a bescanviar el seu tiquet per plats de gambes, acompanyades de pa i allioli. Tot i que l'espera no va ser llarga, la cua per fer-se amb el plat de gambes va ser contínua. Una vegada acabat el sopar, varen sobrar uns quants quilos de gambes cuinades. Que la Comissió de Festes de S'Illot va regalar a l'alberg de persones sense sostre de Manacor que pertany a l'IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials) i que gestiona la Fundació Trobada. Els usuaris del centre varen poder gaudir d'un bon àpat mariner gràcies a la solidaritat de la Comissió de Festes. Moltíssimes gràcies!

També aquest mes d'agost es va rompre la TDT de la televisió i ens vàrem quedar sense poder connectar els canals. De seguida una persona anònima va oferir una TDT que no el feia servir, així que en un parell de dies ja tornàvem a tenir connexió televisiva. Agrair aquest gest tan desinteressat i solidari d'aquesta dona anònima. Moltíssimes gràcies!

Volem agrair públicament a la Comissió de Festes de S'Illot de 2017 i a la persona anònima que ha regalat la TDT, aquests gests amb la Fundació Trobada i amb tots els usuaris del nostre alberg.
Moltes Gràcies!!!


Cap comentari:

Publica un comentari