dimecres, 6 de setembre del 2017

Moviment Alberg de Manacor 2017 (8)

Torna a haver-hi llista d'espera a l'Alberg de Manacor

Un total de de 8 persones han ingressat el mes d’agost passat a l’alberg de Manacor, dels quals 3 ho han fet per primera vegada i la resta ja havien estat abans.

Dels 3 que han ingressat de vell nou, 1 és espanyol, 1 altre és estranger comunitari i el tercer és estranger extracomunitari. La seva edat està compresa entre els 45 i 60 anys i la seva arribada al centre ha estat per indicació d’amics o coneguts.

Al mateix temps hi ha hagut 7 baixes al centre, per la qual cosa s’ha experimentat un augment d’1 persona sobre el mes de Juliol i a les dues darreres setmanes i a dia d’avui hi ha llista d’espera per ingressar al centre.

El promig de pernoctes diàries ha estat 22 persones i el total de pernoctes mensuals ha estat de 682 persones i igual nombre de
racions de berenar, dinar i sopar.


L’Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d’Inclusió Social del Consell de Mallorca, està gestionat per la Fundació Trobada.



El President del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, la Presidenta de la Fundació María José García, el patró de la Fundació Trobada José L. García i la Consellera de Serveis Socials del Govern Balear Josefina Santiago. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada