dimarts, 27 de novembre del 2018

Premis Populars 2018 (4)

Radio Popular (COPE) va atorgar ahir el Premi Popular a la Fundació Trobada

El diaris de Mallorca «Diario de Mallorca», «Ultima Hora» i «El Mundo el Dia de Baleares», publiquen avui el lliurament dels «Premis Populars» que ha atorgat COPE, Radio Popular de Balears a la seva 39ª Edició. També s'han fet resó alguns diaris digitals com Mallorca Diario

A l’acte assistiren, a més de nombrosos convidats, les primeres autoritzats polítiques i religioses insulars, que feren lliurament dels Premis a l’empresa Huguet, fabricant de rajoles hidràuliques, Maria Perelló, bi-campiona mundial de vela, el conjunt musical La Granja i l’actor Joan Carles Bestard.

El premi a la Fundació Trobada fou lliurat pel Bisbe de Mallorca D. Sebastià Taltavull al principal representant de la Fundació Trobada José L. García Mallada.

Finalitzar l’acte amb paraules del Director de Radio Popular Xavier Bonet, el Bisbe de Mallorca i el President del Parlament Baltasar Picornell amb paraules de felicitació als premiats i agraïment a tots els presents per la seva assitència.

Des d’aquest blog fem arribar als responsables de la Cadena COPE i Radio Popular de Mallorca el més profund agraïment per aquest guardó que suposa el reconeixement de la tasca desenvolupada per la Família García-Prohens creadora de la  Fundació Trobada, durant 26 anys en favor del més desfavorits de la societat.
Diari "Ultima Hora"


Diari "Diario de Mallorca"

Diari "El Mundo - EL Dia de Baleares"



2 comentaris:

  1. Esun premi més que merescut. Felicitats i que Deu els beneficis per la tasca desenvolupada

    ResponElimina
  2. Gràcies. L'amor sempre és gratificant. I el mèrit no és nostre si no d'Aquell que ens reconforta.

    ResponElimina