divendres, 21 de desembre del 2018

Donatius

Solidaritat per Nadal des dels Centres Educatius


Arriba Nadal i arriba la solidaritat a la Fundació Trobada. Estem molt contents de les mostres de solidaritat que rebem aquests darrers dies.

En motiu del dia internacional de la solidaritat, celebrat dia 20 de desembre, volem agrair la solidaritat de totes i tots cap a la Fundació Trobada, més concretament, a l’alberg de persones sense sostre.

Enguany, a partir de la recollida de Nadal que feim conjuntament amb altres entitats com Càritas o Creu Roja, hem rebut moltíssims de productes d’higiene pels usuaris de l’alberg: sabó, desodorants, productes d’higiene íntima, espuma d'afaitar, etc. des de diferents centres educatius.

Concretament, volem agrair la seva aportació, organització i compromís al CP Es Canyar, al Col·legi Sant Francesc d’Assís, al Col·legi concertat d’ensenyament La Salle Manacor, a l’IES Manacor i al Col·legi Nuestra Señora de Montesión de Palma.

Actes com els que vivim en aquestes dates ens il·luminen una mica la nostra tasca, donant-nos confiança i il·lusió entenent que els processos d’inclusió són processos socials i, per tant, tots en som,en part, una mica responsables. Veure que estem construint una societat on els més petits són conscients i solidaris amb els que més ho necessiten, ens gratifica molt. Gràcies pel vostre granet d’arena, gràcies un any més.

La Fundació Trobada vos desitja unes bones festes i molt Bon Nadal a tots!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada