dimarts, 18 de desembre del 2018

Visita

La Consellera de Benestar Social i la Directora Insular d'Inclusió Social del Consell de Mallorca visiten la Fundació Trobada

La Consellera de Benestar Social i Presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials Margalida Puigserver i la Directora d’Inclusió Social Teresa Vallespir han visitat la Fundació Trobada de Manacor

El motiu de la visita ha estat felicitar al personal, usuaris i patronat amb motiu de les festes de Nadal.

S’ha aprofitat la seva presència a les instal·lacions per tenir una distesa reunió en la qual han intervingut la Directora de la Fundació Noelia Hernàndez, la coordinadora Aina Maria Llull i José L. García en representació del patronat i s’han tractat temes relatius al funcionament i problemàtica dels serveis que es presten a l’Alberg de Manacor.

Així Teresa Vallespir ha fet una llarga exposició del nou servei de vivenda que està en projecte al departament de la seva direcció per a una millor atenció als usuaris en risc d’exclusió social.

Per part de la Fundació ha manifestat la seva inquietud per l’esborrany de reglament de serveis d’inclusió social que encara està en fase d’elaboració i que suposaria importants inversions a les empreses concessionàries dels serveis.

Acabada la conversa també han visitat el taller d’elaboració de peces pel Betlem de Nadal i en que treballen alguns usuaris baix la tutela de Rafel Sansó.

L’Alberg de Manacor és un servei que presta la Fundació Trobada baix el patrocini i finançament del Consell de Mallorca.
La Consellera de Benestar Social i la Directora d'Inclusió Social visiten el taller d'elaboració de figures pel betlem de Nadal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada