divendres, 9 d’agost del 2019

Toni Miró

El dominic manacorí Toni Miró es reuneix amb els subscriptors de beques de la Fundació Trobada

La Fundació gestiona un programa de beques per estudiants de la Universitat de Carapeguà i que administra el germà Miró a la Parròquia de San Roque Gonzàlez de Santa Cruz a Paraguai.

 

Una secció de cooperació internacional de la Fundació Trobada duu a terme la contractació, cobrança i distribució de subscripcions de beques que van destinades a finançar estudis universitaris als països mes pobres.

Aqueixes beques son finançades per subscriptors de Manacor i altres indrets que aporten mensualment petites quantitats d’euros que al canvi de moneda paraguaiana (guaraní) suposen una important ajuda perquè estudiants procedents de les famílies més pobres puguin accedir a estudis universitaris i que de una altra manera les seria impossible.

La reunió, al marc incomparable del Monestir de les Monges Benedictines de Manacor, començà amb la projecció d'un documental emès per TVE2 dins el programes setmanals «Pueblo de Dios» i que en aquest cas versà sobre les tasques socials i apostòliques que es fan al poble San Roque Gonzàlez de Santa Cruz, de la qual parròquia es rector el germà Toni Miró, i que amplià posteriorment exposant la situació social, econòmica, política i religiosa del poble i la societat paraguaiana en general.

Seguidament s'inicià un animat diàleg amb precs i preguntes. També es feu un lliurament als presents d'objectes artesanals portats de Paraguai, finalitzant amb un senzill piscolabis amb les viandes que tots havien aportat.

Si qualque persona està interessada en subscriure una beca pot telefonar al 673797596. 

L’agraïment més sincer al germà Toni Miró per tota la tasca i en particular pel que afecta a les beques d’estudis per alumnes universitaris de Paraguai.











 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada