dimarts, 23 de juliol del 2019

Inauguració oficines

"Els vostres problemes son els nostres problemes"


Avui matí s’ha inaugurat el nou local destinat a oficines de la Fundació Trobada al Passeig Ferrocarril, 16 de Manacor, veïnat porta per porta de l’Alberg i que han estat finançades gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca, la xarxa del qual forma part la Fundació.

A l’acte han participat patrons, professionals i usuaris de l’alberg que han estat obsequiats amb un berenar típic mallorquí de coques salades i dolces.

El màxim responsable de la Fundació José L. García Mallada ha pres la paraula inicialment per expressar el seu desig de millorar permanentment les instal·lacions de l’alberg a fi de donar uns majors espais i comoditats als professionals i usuaris de l’alberg.
Les seves paraules dirigides al usuaris «el vostres problemes son els nostres problemes» arrancaren l’aplaudiment dels presents.

Seguidament va prendre la paraula Noelia Hernández, Directora de la Fundació afegint el gran sacrifici que el patronat havia fet per la compra i remodelació del local i que es pot veure millorat amb instal·lacions d’aire fred i calent a tot l'alberg dins un curt termini. Qualsevol esforç es poc per aconseguir que l’estància dels usuaris sia la més agradable possible.

Un agraïment sincer a tots els qui ens han acompanyat a aquesta inauguració.