dimarts, 24 de desembre del 2019

Música

Ismael Moreno al piano, proper concert a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada

Un concert de piano es celebrarà el proper divendres dia 3 gener de 2020 a les 19’30  hores a la Fundació Trobada, Passeig Ferrocarril, 14, 3º de Manacor. 

El pianista, Ismael Moreno Muckensturm, nasqué l’any 1994 a Romania de pare espanyol i mare francesa i ha residit des de la infància a Capdepera (Mallorca) on va realitzar els seus estudis d’Educació Secundària Obligatòria. 

Des de ben petit sentí forta inclinació cap a la música iniciant la seva preparació a l’Escola Municipal de Música de Capdepera, on assolí el Grau Elemental de solfeig, piano i guitarra. Així i tot al concert d’avui interpreta obres de molta més dificultat que l’exigida als seus estudis. 

Ha presenciat cursos especialitzats i Masterclass amb Joan Moll de Mallorca, Miguel Lecueder de Uruguay, Oscar Caravaca i un curs intensiu pel Reial College of Music de Londres. 

Ha donat concerts a la pròpia Escola de Música de Capdepera i solista a l’Auditori Cap Vermell” l’any 2014 a benefici de l’Associació d’Amics de l’Escola de Música. La més important actuació va ser el concert “A la llum de la lluna” amb Suso Reixach, celebrat als Jardins de C’an March. 

També ha amenitzat els ambients d’Hotels i Restaurants. 

La seva joventut i el seu interès per l’estudi fa pronosticar a Ismael un futur brillant, que desitjam sincerament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada