divendres, 27 de desembre del 2019

Visita del mes

Ines Knorn, Instructora de Mindfulness MBSR, visita l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor

Durant tot l’any la Fundació Trobada ha estat visitada per diferents convidats de forma mensual. Al Desembre, per tancar l’any, les persones beneficiàries del servei han gaudit de la visita d’Inés Knorn. Ella és professional de la Psicologia i, a més, és Instructora de Mindfulness MBSR. La visita ha consistit en la realització d’un taller on els usuaris i usuàries del centre han gaudit de forma teòrico-pràctica una pinzellada del món del Mindfulness.

Davant dels constants canvis que vivim en la societat, és important aturar-nos davant del que estem vivint i experimentant. En la mesura que sigui possible, s’hauria de treballar per estar més presents en un sentit més ampli i global (amb tot el que això implica), que la simple presència. 


Ser conscients i viure el que s’està vivint és una oportunitat que tenim cada segon del dia però, a vegades, malgrat sabent això, les històries i situacions de les persones que viuen a l’Alberg requereixen un procés en el qual se’ls ha d’oferir les eines que necessiten per millorar la seva vida i seguir endavant. Les situacions estressants ens allunyen del present, just per això, s’ha considerat tan important aquesta visita.


Els i les usuàries de l’Alberg senten que ha estat una visita en la qual han pogut aprendre moltes tècniques i viure processos que poden incorporar a la vida diària de forma progressiva. Es senten molt agraïts amb la professional per regalar-nos el seu temps i compartir amb ells una estona tan agradable i constructiva.



Gràcies Inés per venir a donar llum al present i, conseqüentment, a la vida.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada