dimecres, 15 de gener de 2020

Secrets d'una mirada

"La ruptura de parella i la pèrdua del treball m'enfonsaren en una profunda depressió

Nascut  a San Juan de la Arena (Avilés) del Principat d'Astúries,  L. A. ha vingut a l’Alberg de Manacor derivat pel Serveis Socials de l’Ajuntament de Sa Pobla. 

Fa 21 anys que resideix a Mallorca, on va conèixer una al·lota sevillana amb la que va tenir un fill que actualment té 16 anys. Fa 4 anys les desavinences de la parella provocaren la seva ruptura. Si bé al principi convingueren un règim de visites, en l’actualitat no té relació amb el seu fill. 

“He viscut 21 anys a Alcúdia i en principi –manifesta- vaig treballar de jardiner durant 3 anys, per desprès passar al Sector Turístic 4 anys i finalment  a la construcció, fins que vaig esser acomiadat desprès de patir un “buling” de l’empresari, que volia prescindir de tots el treballadors que no fossin de la seva família.” 

“La ruptura de la família i la pèrdua del treball em va enfonsar en una profunda depressió que m’obligà a sotmetre's a tractament psicològic a un centre d’Inca. Darrerament he viscut amb un amic a Sa Pobla fins que  la convivència es feu impossible debut a la seva esquizofrènia, -comenta amb tristesa- i he estat una setmana al carrer 

Es considera Artista-pintor i ha exposat a la Biblioteca de “Piedras Blancas” i la Galeria “Octógono” a Astúries i a la Fundació “Ca’n Torró” d’Alcúdia. Al peu d’aquest escrit es mostren fotografies d’algunes de les seves obres. 

"Estic molt agraït a la Fundació Trobada per l’acolliment a l’Alberg i l’ambient familiar que es respira al centre”- son les  paraules en les quals es dona per finalitzada l’entrevista.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada