dissabte, 7 de març del 2020

Cooperació Internacional

57 Universitaris de Paraguai són becats a través de la Fundació Trobada

Un altre any, la Fundació Trobada, continua amb la comesa de suport i col·laboració amb Paraguai, amb el programa de beques per facilitar als joves de Sant Roque accedir a l'educació universitària o formació professional superior.
La solidaritat de la Fundació Trobada uneix dos continents, (Manacor i Paraguai) separats per 10.000 Km. Les ganes d’ajudar recorre aquesta distància en els dos sentits. L'educació és un bé d'aquí i una necessitat d'allà que ens ateny a tots i a totes en un món sense fronteres.
Les possibilitats de beques d'estudi són diverses i variades, perquè cadascun les pugui adaptar-les a les seves necessitats. Es poden subscriure beques per a nins i per a joves. Així, enguany hem seguit ajudant a estudiants universitaris i de formació professional en estudis com dret, administració d’empreses, comptadoria pública, farmàcia, enginyeria civil, psicologia, magisteri, tècnics amb informàtica, etc. Un total de 57 joves han estat ajudats amb el projecte de beques de Paraguai.
Si necessiteu més informació sobre el programa de beques d'estudi per a nins i joves de Paraguai us podeu dirigir a: Fundació Trobada - Passeig Ferrocarril, 16 - 07500 Manacor. Tel: 673 79 75 96 / acollida@fundaciotrobada.com



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada