diumenge, 22 de març del 2020

Estat d'alarma

La Fundació Trobada extrema les mesures de contenció contra el coronavirus per el seu col·lectiu de residents a l’Alberg de Manacor

Amb motiu de l'estat d'alarma actual dictat pel les autoritats competents, l'Alberg de Manacor des del primer moment ha posat el mitjans perquè tots els residents acompleixin totes i cada una de les mesures de contenció dictades.

Així i tot i, donada la gravetat de la situació actual,  amb la intenció d’esser més estrictes,  s’exigira de forma més concreta i puntual s'acompleixi el següent protocol:

A l’entrada es prepara un dissolució amb esprai que contengui aigua i un tap de lleixiu.

Es permetrà la sortida individual controlada només en casos totalment necessaris  per a comprar tabac per a tots els residents i abans de sortir deixara roba neta per canviar-se.

En tornar,  el resident que hagi sortit s’arruixarà la sola de les sabates que les deixara abaix. Desinfectarà els objectes que hagin sortit: mòbil, telèfon, cartera, tabac, claus .   . ;  anirà al bany per per a dutxar-se,  canviar-se de roba i deixar la bruta dins una borsa per a rentar-la.

Els voluntaris desinfectaran amb alcohol l'esprai de lleixiu, arruixaran la porta per dins i fora i es rentaran les mans sense tocar-se la car en tot el procés.

Un voluntari vigilara l’entrada, sortida i acompliment del protocol.

Aquest protocol d'actuació comença de forma immediata.

Els professionals de l’alberg entenen que aquestes exigències poden produir incomoditats, però les autoritats repeteixen que a les circumstàncies actuals totes les mesures son poques i d’una manera especial en aquelles residències que acullen a col·lectius de persones com és el cas de l’Alberg de Manacor.

L’agraïment més sincer als usuaris per el seu comportament durant aquest confinament i esperam mantenguin la paciència i l’esperança d’un canvi molt prest, per el seu bé i de tota la societat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada