dilluns, 16 de gener del 2023

Donatiu

L'Associació "Amis del Seminari" recapta 900 euros a favor de la Fundació Trobada

Dins un ambient de familiaritat pròpia dels molts anys que fa que es coneixen, el dissabte dia 14 passat es reuniren un bon grapat companys d’estudis de l’Associació “Amics del Seminari de Mallorca”. 

Va ser un dinar de companyonia celebrat al Restaurant del “Padrí Toni” de la localitat de Maria de la Salut, com es sol fer anualment per intercanviar felicitacions per les festes de Nadal i Any Nou. 

Una vegada finalitzat el dinar varen prendre la paraula el company rapsoda Miquel Montserrat recitant un poema sobre l’activista Rosa Bueno, esposa difunta de l’associat Joan Brunet, present al restaurant, i també va intervenir el nou President de l’Associació recentment elegit Domingo Mateu Conti, successor del difunt Joan Barceló Mates que per cert era resident de Manacor. 

Finalment va intervenir en nom de la Fundació Trobada el també membre de l'associació José L. García Mallada que va donar informació sobre la història de l’Alberg de Manacor coincidint amb el 30è Aniversari de la seva creació. 

Garcia Mallada va parlar de la precarietat dels inicis dels anys 90 del segle passat per la mancança de recursos, el funcionament durant una dècada amb persones voluntàries amb més bona voluntat que mitjans i les grans dificultats per accedir al finançament públic cosa que es va assolir després de 21 anys de funcionament de l’Alberg a l’any 2013. 

La seva intervenció es va interrompre dues vegada amb aplaudiments dels assistents per les emotives i entretallades paraules referents a casos puntuals de persones usuàries de l’Alberg que havien assolit sortir del risc de marginació recuperant la independència econòmica i sobre tot la seva dignitat. 

Finalment es va demanar ajuda econòmica per pal·liar la delicada situació econòmica que pateix la Fundació per la situació de provisionalitat del contracte prorrogat des de fa mes de 20 mesos amb l’Administració Pública i la conseqüent inseguretat. 

La totalitat dels presents respongueren generosament assolint una recaptació de 900 euros, de la qual cosa la Fundació Trobada a més d’agrair profundament va correspondre amb el lliurament d’un exemplar de “Batecs de l’Alberg”, llibre commemoratiu del 30è Aniversari de la Fundació Trobada. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada