dimecres, 13 d’agost del 2014

Donatiu

Pel seu suport i donatius, el nostre agraïment a Mallorca sense Fam
Des de l’alberg de Manacor i el Patronat de Fundació Trobada, volem fer arribar a tota la ciutadania de Manacor i comarca el nostre sincer i profund agraïment
Agraïments a les persones que han col·laborat al projecte “Una boca sana, un somriure digne”, especialment al Dr. Andreu Mesquida, Catalina Julve, Julio Balaguer i Llorenç Femenies. I per suposat a totes les persones que d’una manera anònima.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/02/2014 - 12:13:00
Molí d’en Xema, La Salle, Col·legi de Montision, també a la Fundació Barceló, a l’esplai de Crist Rei, al restaurant Mig i Mig, a la pastisseria Vila de Capdepera, al Club Bàsquet de Manacor i als supermercats Hiper Centre de Manacor.
 
Des de l’equip professional de l’alberg de Manacor i el Patronat de Fundació Trobada, volem fer arribar a tota la ciutadania de Manacor i comarca el nostre sincer i profund agraïment a totes aquelles persones que, durant l’any 2013, han col·laborat d’una manera o una altra amb nosaltres.
Fundació Trobada i el seu alberg de persones sense sostre de Manacor cobreix les necessitats bàsiques de 25 persones els 365 dies a l’any des de fa mes de 20 anys. A més, l’any passat es va iniciar un nou projecte juntament amb Mallorca Sense Fam i Rotarys de Llevant, que consisteix en el repartiment setmanal d’aliments i productes bàsics a a més de 120 famílies amb necessitats.
Michaela Lange, Anette, Max, Nadinne, Carmen Henares, Francina Gelabert, Josefina Muñoz, Maria Galmés, Maties Miralles, Juan Antonio Mas, Sebastià Gaià (regidor), Amanda Fernández (regidora) i Catalina Pont (Fundació Euro Dogs).
Volem agrair, per la seva aportació d’aliments, a diferents escoles de Manacor i Palma com Molí d’en Xema, La Salle, Col·legi de Montision, també a la Fundació Barceló, a l’esplai de Crist Rei, al restaurant Mig i Mig, a la pastisseria Vila de Capdepera, al Club Bàsquet de Manacor i als supermercats Hiper Centre de Manacor, Lidl i Eroski.
Pel seu suport i donatius, el nostre agraïment a Mallorca sense Fam (especialment a Miquel Bauçà) i al Club Rotarys de Llevant (especialment a Katja Maier i Toni Ferrer de la revistas “Perles i Coves”). Agrair també l’esforç i dedicació del grup de voluntaris de la Fundació Trobada, especialment a Rafel Sansó, Misael Carreño i Diego Bazo per la seva tasca diària dins l’alberg.
Agraïments a totes les persones particulars que en algun moment han fet la seva aportació als nostres projectes com: Michaela Lange, Anette, Max, Nadinne, Carmen Henares, Francina Gelabert, Josefina Muñoz, Maria Galmés, Maties Miralles, Juan Antonio Mas, Sebastià Gaià (regidor), Amanda Fernández (regidora) i Catalina Pont (Fundació Euro Dogs).
Agraïments a les persones que han col·laborat al projecte “Una boca sana, un somriure digne”, especialment al Dr. Andreu Mesquida, Catalina Julve, Julio Balaguer i Llorenç Femenies. I per suposat a totes les persones que d’una manera anònima fan els seus donatius a la Fundació i a aquelles que segurament ens hem oblidat d’anomenar. A totes elles, gràcies. FUNDACIÓ TROBADA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada