divendres, 22 d’agost del 2014

Repartiment d'Aliments

A la seu de la Fundació Trobada durant el mes d'Agost segueix el repartiment d'Aliments setmanals a més de 30 famílies de Manacor.


Aquesta entitat juntament amb Mallorca Sense Fam i Rotaris Club de Llevant durant aquest mes d'Agost han seguit amb el repartiment d'aliments cada dijous a més de 30 families de Manacor marroquines en un 80%, 10% sud-americanes i l'altre 10% espanyoles,. Aquesta tasca, duta per voluntaris de les tres entitats i començada des de fa un any, no coneix d'aturades estivals ni cap mena de vacances.

Així mateix les entitats benefactores també han seguit amb les seves donacions: fruites i verdures per part de la Fundació Barceló, una parella de pagesos manacorins que donen els seus excedents i Fruites Pomar; pa de Berlys; aliments de Eroski, Lidl i Mallorca sense fam. Rotaris de Llevant aporta voluntaris i compateix tasques d'administració i mediació davant possibles benefactors, com recentment ho ha fet amb camisetes donades per la marca Audi.
La Fundació Trobada aporta el local, voluntaris, administració, coordinació i feines de logística i recollida d'aliments a les distintes entitats.
Actualment son entre 20 i 30 voluntaris que en diversos torns duen a terme aquesta important tasca en favor dels mes necessitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada