divendres, 27 de març de 2015

Nou Donatiu

El Pintor Manuel Garcia exposa a la seu del PSOE i dóna a la Fundació Trobada un percentatge de les vendesEl proper dissabte dia 28 de març a les 18.30 hores el Pintor Manuel Garcia inaugura l'exposició de les seves obres al local social de l'Agrupació Socialista de Manacor, Plaça Joan March, núm. 10 de Manacor  i serà presentada per John ,Kosi. 

L'artista ja feu la primera exposició  de gravats damunt vidre a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada el dia 6 de desembre passat, del que donarem comte a aquest blog.

A aquesta nova exposició hi ha un quadre sobre motius de la Fundació Trobada i les tasques que aquesta duu a terme. 

Gmanu considera que comunica la seva filosofia de vida mitjançant les creacions, afegint una tasca social. Presenta dues línies de treball, la primera presentant obres fetes amb materials reciclats, on mostra el domini del reciclatge i la tècnica; la segona línia uneix gravat i pintura sobre vidre amb un resultat original i atractiu.


 El pintor ha manifestat la voluntat de donar el cinc per cent del total de les vendes a la Fundació, per la qual cosa volem expressar l'agraïment més sincer.
Cap comentari:

Publica un comentari