dimecres, 18 de març del 2015

Cursa d'Es Fangar (1)

V Cursa Popular pels Camins d'es Fangar a benefici de la Fundació Trobada

El dissabte dia 4 del proper mes d'abril està programada la V Cursa Popular pels Camins d'es Fangar a benefici de la Fundació Trobada.

Les inscripcions es poden fer abans del dia de la cursa a Elitechip o a Elite Interspot (Rambla del Rei en Jaume, 38). Preu 6 Euros + chip o a la Plaça de Son Macià fins a 60 minuts abans de la cursa. Preu 8 Euros + chip. 

Hi haurà grups d'homes i dones i cadascun tindrà 9 categories que van de benjamins a veterans. Es donarà un premi als tres primers classificats de cada categoria a partir d'infantils i els benjamins tindran un obsequi.

Tant la sortida, que  serà a les 17 hores pels nins i a les 18 la cursa popular, com l'arribada seran al carrer Major de Son Macià de Manacor.

La cursa està organitzada pel Club d'Atletisme Manacor i patrocinada pel Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Manacor. Col·laboren la Policia Local, Protecció Civil, C. Esportiu So Macià, Federació d'Atletisme de les Illes Balears, Finca Es Fangar, Obra Social La Caixa, Càrniques Sunyer, Planters Nicolau, Promocions Valls Amengual, Femenías Amengual i Maquinaria Industrial Ermaq.

Es poden obtenir més informació al Programa

La nostra més sincera i profunda gratitud als organitzadors, patrocinadors i col·laboradors. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada