dijous, 16 de juliol del 2015

El Consell de Mallorca visita l'alberg de Manacor

Un equip del Consell de Mallorca, encapçalat pel President Miquel Ensenyat Riutort visita l'Alberg de la Fundació Trobada. 

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha continuat aquest matí amb la ronda de visites que va començar dilluns passat acudint a diferents
departaments del govern insular.

Aquest matí a Manacor ha estat acompanyat pel Vicepresident i Conseller  
de Participació Ciutadana i Presidència Jesús J. Jurado,de la Presidenta de 
l'IMAS Margalida Puigserver i de la regidora d'Economia de l'Ajuntament de Manacor Cristina Capó.

Així, han visitat el Centre Comarcal de Manacor, al Carrer BonJesús, 1 i  la Llar d'Ancians del Carrer Nou.

Han visitat també l'alberg de la Fundació Trobada, on han estat rebuts per la Directora Noelia Hernández i el Patrons Onofre,  Maria José i José Leoncio García. Han lloat les instal·lacions del centre i la tasca altruista duta des de fa mes de 23 anys.

D'aquesta manera, el president i el seu equip han pogut conèixer a
Manacor de primera mà la feina que es fa a les institucions dependents
del Consell de Mallorca.


Maria José, Onofre i José L. García, Patrons de la Fundació amb el President del Consell Miquel Ensenyat, la Presidenta de l'IMAS Margalida Puigserver, La Directora Noelia Hernández i el Vicepresient del Consell Jesús. J. Jurado



 

3 comentaris:

  1. INTERESSANT...
    MANACOR TÉ "BONA RESPOSTA" SOCIAL...

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'objectiu de la Fundació era doble: dotar a la Comarca d'un servei d'Acolliment Nocturn i, en segon lloc, implicar amb el projecte a les Administracions Públiques. Ambdós objectius s'han acomplit. Gràcies, Joan, pel teu interès.

      Elimina
    2. L'objectiu de la Fundació era doble: dotar a la Comarca d'un servei d'Acolliment Nocturn i, en segon lloc, implicar amb el projecte a les Administracions Públiques. Ambdós objectius s'han acomplit. Gràcies, Joan, pel teu interès.

      Elimina