dijous, 2 de maig del 2019

El convidat del mes

Catalina Riera (Batlessa) i Maria Isabel Bauzà (Regidora) visiten l'Alberg de la Fundació Trobada

La visita del mes d’abril ha estat a càrrec de Catalina Riera (Batlessa) i Maria Isabel Bauzá (Regidora de Serveis Socials) realitzant una taula rodona amb els usuaris de l’Alberg de la Fundació Trobada, per debatre i compartir problemes que afecten les persones sense sostre i que es troben en una situació de possible risc d’exclusió social.

Catalina Riera Mascaró va entrar a l'Ajuntament el maig de 2007 com a regidora de Serveis Socials amb el Partit Popular. Poc després repetiria en el seu càrrec com a regidora d’Educació. Com a conseqüència de la política lingüística impulsada per l'expresident del Govern José Ramón Bauzá, Catalina Riera Mascaró (Manacor, 1963) va abandonar el Partit Popular. Llicenciada en Psicologia per la UIB, l'actual batlessa de Manacor milita en el PI des de les últimes eleccions municipals que es van celebrar en 2015. Així mateix, Catalina Riera és la segona batlessa de la història a Manacor des de l’octubre del 2017.

Maria Isabel Bauzà Quetglàs (Manacor, 1986). La seva carrera política va començar l’any 2011 amb el Partit Popular. Quatre anys després és Regidora de Serveis Socials, Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Manacor. És llicenciada en Psicologia per la UIB.

La trobada entre els usuaris i els representants de l'Ajuntament va ser molt fructífera i enriquidora per a tots. Es varen poder parlar i debatre temes relacionats amb la problemàtica dels immigrants, la borsa de treball que l’ajuntament té contractat amb empreses amb llurs projectes, l’ajuda dels serveis municipals als ciutadans amb necessitats primàries, l'estigmatització de les persones en risc d’exclusió social i el seu perill.

L'hora compartida de diàleg i comunicació que es va realitzar amb les nostres convidades Catalina Riera i Maria Isabel Bauzà va ser molt positiva. «S’ha de lluitar tots junts per aconseguir un futur millor, i no esperar que ho facin els altres. Cadascú té el seu lloc i ha d'implicar-se per millorar la nostra societat i integrar a aquells que queden exclosos». Aquesta era una de les reflexions que conjuntament es plantejava durant la taula rodona.

Volem agrair a Catalina Riera Mascaró i Maria Isabel Bauzà en nom de la Fundació Trobada la seva presència i participació en aquesta trobada amb els usuaris de l'alberg de Manacor.

L'Alberg de Manacor pertany a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada