dijous, 11 de juliol del 2019

El convidat del mes

Joan Servera visita l'alberg de la Fundació Trobada

Joan Servera Cabrer (1963) és una persona polifacètica: fotògraf professional, músic i apassionat de l’art i la cultura. Forma part del grup musical Tramudança, durant un temps fou gerent del Teatre de Manacor i també va estar dins del món de la política. Especialitzat en fotografia industrial, i cultural: d'editorial, catàlegs, treballs d'artistes com a pintors, escultors, músics... i en general tot el relacionat amb el món cultural de Mallorca. L'apassiona la fotografia d'obres d'art, músics, d'esdeveniments com a conferències, presentacions de llibres, obres de teatre, concerts, edicions de llibres, etc.

Joan ha vingut aquest mes a compartir el món de la fotografia amb el mòbil. El taller es va centrar a explicar les diverses tècniques per poder fer bones fotos i saber utilitzar les opcions d’aquest suport per aprofitar-lo el més possible.

Després, els usuaris varen experimentar amb els mòbils les maneres de fer retrats, contrallums, primers plans, fotos panoràmiques, vídeos... així també, com enviar les fotografies a través de les xarxes socials i les millors opcions per no perdre la qualitat de la foto.

Un punt a destacar seria la constant aplicació que té la càmera del mòbil en la nostra vida diària i en les xarxes socials, per exemple, en la comunicació interpersonal, en la visió del món i de la realitat, en el sentit de l’estètica, etc. En aquest sentit, els usuaris del centre varen poder compartir idees i aprendre a utilitzar molt millor la càmera del mòbil i anar aplicant-lo en el seu dia a dia.

Moltes gràcies, Joan, de part del centre, ja que aquestes visites ens donen il·lusió per seguir avançant! 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada