dimecres, 10 de juliol del 2019

Voluntariat

El que s'aprèn de la vida a través d'un taller de cuina

Des de que l’Alberg de Manacor és un servei residencial 24h, es realitzen diàriament tallers de diferents vessants. L'heterogeneïtat d’aquests tallers van d’acord amb la filosofia del centre i de la Fundació en general: donar cabuda a totes les persones, siguin quines siguin les seves necessitats i diferències. D’aquesta manera, no s’entén la diferència com una debilitat, sinó com una oportunitat i repte per enriquir qualsevol procés propi del servei i extern a aquest. A més, permet actuar de manera més holística, objectiu principal en qualsevol actuació professional.

Un dels tallers que es realitzen esporàdicament és el de cuina. En aquest cas, una persona voluntària de la Fundació, Maria Llull, ha vengut a oferir la seva ajuda i ha compartit una bona estona. Durant aquest temps ha presentat i defensat una cuina fàcil, ràpida i econòmica.

Els usuaris han après com, a partir de pocs ingredients i molta imaginació, es poden arribar a confeccionar menjades delicioses. Com ja sabem, el menjar és motiu de moltes reunions familiars, d’amics, de companys... i, en aquest cas, també ho ha estat pels usuaris del servei. A partir de galletes Maria, xocolata i altres varen realitzar aquest postre que s’observa a les imatges del què varen gaudir per berenar els usuaris del servei.

De manera transversal varen aprendre i entendre moltes coses, però la principal va ser la importància de donar-li valor a les petites coses del dia a dia.

Gràcies per venir a compartir el teu temps i alegria, Maria. 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada