dimecres, 1 d’abril del 2020

Voluntariat

Una infermera voluntària realitzarà tasques de la seva professió a l'Alberg de Manacor

En aquests moments de confinament per la pandèmia del coronavirus vessen les mostres de solidaritat per tot arreu. A l'Alberg també han arribat precisament amb la col·laboració d'una professional que ens ha caigut del cel. 

Es tracta d'una infermera voluntària que s'ha prestat a fer tot el que faci falta: dins el nostre col·lectiu d'usuaris hi ha persones amb problemes de salut física i mental, per la qual cosa aquest servei ens bé beníssim. 

 
En la primera visita al centre hem comprovat la seva excel·lent disposició, avalada per una simpatia personal, per ajudar en qualsevol cosa. 


En primer lloc ha conegut a tots els usuaris, tenint un petita entrevista amb tots ells com a primera pressa de contacte  als quals ha manifestat la voluntat de fer un seguiment


Las tasques diàries consistirien en principi venir cada dia de 10 a 12 hores, de dilluns a divendres, ajudar a les dones en la higiene personal, revisar la medicació de cadascun, anar a buscar-les a la farmàcia, si es necessari,  i seguir l'evolució de de la seva situació personal. Posteriorment ja se faria l'avaluació corresponent.


La Fundació Trobada vol manifestar públicament els seu agraiment a aquesta professional voluntària per aquest gest que la honora en nom de tots els membres del Patronat.


L'Alberg de Manacor és un servei del Consell de Mallorca para a la part forana de l'illa que presta la Fundació Trobada a Manacor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada