dimarts, 7 d’abril del 2020

Donatiu

Generosa donació de begudes gasoses de l'empresa Coca Cola a l'Alberg de Manacor

La situació d'estat d'alarma ha servit en aquesta ocasió per despertar la solidaritat de persones i entitats que han posat els seus recursos a disposició de la comunitat, sobre tot dels més vulnerables.

Per altra banda el tancament dels locals d'oci que, a part d'esser un punt de trobada i reunió dels amics, també eren ocasions de relaxar-se uns moments durant o després de la feina i prendre una beguda freda o calenta.

En aquest cas el confinament ha privat al usuaris d'anar als locals per a gaudir d'aquests moments d'esbarjo per a prendre una beguda vet i aquí que han estat les begudes que vingut a l'alberg en forma d'un important donatiu en espècie.

Ha estat Coca Cola European Partners Iberia, a través de Degustaciones RRFF Mallorca que ens ha fet arribar una carregament compost per 5 fardells de 25 unitats cadascun de les següents begudes: Minut Maid de Taronja, Minute Maid de Melicotó, Aquabona, Coca Cola, Coca Cola Zero i Aquarius.

La Fundació Trobada vol manifestar a la entitat Coca Cola el seu agraïment més profund per aquest gest de solidaritat amb el col·lectiu de l'Alberg que debut al confinament i, com tothom, està passant moments difícils.

 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada