divendres, 26 de juny del 2020

Agraïment

Agraïment a l'Ajuntament de Manacor per la cesió termporal de l'Escola Rural de Sa Murtera a la Fundació Trobada

El passat divendres, els usuaris de l'alberg de Manacor deixaren l’estada de la casa Rural de Sa Murtera i s’incorporaren al centre del Passeig Ferrocarril amb total normalitat.

L'Ajuntament de Manacor havia habilitat aquesta antiga escola rural, de forma provisional i donada la situació de l’estat d'alarma provocada per la COVID-19, com un segon centre de l’alberg per persones sense sostre que gestiona la Fundació Trobada i que desenvolupa el servei amb suport del Consell de Mallorca. Aquesta casa rural disposa d'instal·lacions necessàries per viure amb una acceptable comoditat com a cuina amb el seu utillatge, habitacions, ample menjador, bany, porxada i recinte exteriors que omplen de llum l'estança.

Des d’aquest blog volem agrair sincerament el suport i l’atenció per part de l’Ajuntament de Manacor amb la implicació de la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila i el Batlle de Manacor, Miquel Oliver. Com també donar les gràcies a la Fundació Aproscom per les furgonetes que varen utilitzar per fer el trasllat a Manacor.

Gràcies per aquest granet d’arena, gràcies per la solidaritat i per fer un món més just i més inclusiu.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada