divendres, 12 de juny del 2020

Premsa Local

La revista "Manacor Comarcal" entrevista a la Directora de la Fundació Trobada
La revista «Manacor Comarcal» num. 1765 que ha sortit aquesta setmana publica una entrevista a la directora de la Fundació Trobada, titular de l’Alberg de persones sense sostre de Manacor, única institució d’acolliment nocturn de la part forana de Mallorca i que desenvolupa el servei amb suport del Consell de Mallorca.

Les declaracions es poden resumir en un sèrie de punts importants que caracteritzen la tasca de l’Alberg:

1. La saturació del servei, amb molts de mesos sense disponibilitat de places, més que quan es dona alguna baixa del centre i amb una llista d’espera de dos dígits.

2. La creació del nou servei de Centre de Dia a partir del més d’abril de 2017 destinat als propis usuaris de l’Alberg i que inclou les racions corresponents de berenar, dinar y sopar.

3. La incidència de l’aparició de la pandèmia del Còvid-19 que ha obligat a una descongestió habilitant un nou centre a l’Escola Rural de Sa Murtera, gràcies a la generositat de l’Ajuntament de Manacor, així com l’increment de les despeses per a la prevenció de la pandèmia, l'aïllament de possibles infectats i sobre tot, un l'esforç del personal que soposa l'atenció als dos centres

4. La preocupació d’un proper allau molt dur de gent víctima de la crisi econòmica previsible com a conseqüència de la pandèmia. 
A continuació s’acompanya l’escaneig de l’entrevista.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada