dijous, 1 d’octubre del 2020

Successos

Llancen gas-pebre per la finestra del menjador de l'Alberg de Manacor

Era l’hora de dinar d’avui dijous quant uns desaprensius han llançat gas-pebre per la finestra del menjador de l’Alberg de Manacor. El gas és un producte quìmic altament tòxic que s'empra per dispersar disturbis o com a defensa personal. 

Tot d'una  els vuit comensals que es trobaven a aquell moment al menjador començaren a patir una forta picor a la boca que hagueren de sortir al carrer immediatament i obrir totes les finestres de l’Alberg amb la intenció de pal·liar els efectes del gas i rentar-les amb aigua. (A la fotografia encara es veu un petit residu). 

Com es pot suposar els aliments que eren damunt les taules han esdevingut  in-comestibles i s'han hagut de llançar al fems. Posats en contacte amb el restaurant proveïdor del càtering que diàriament es serveix, s’ha hagut de demanar de vell nou el menú del dia.  

Es lamentable que aquesta societat generi éssers de tanta dolentia i insensibilitat precisament envers de les persones més vulnerables, els qui no tenen habitatge, ni família que les aculli ni una feina que les permeti viure de forma autònoma.

El fet d'avui és una prova més de l’odi que professen fins a arribar a l’agressió física. I no només les víctimes són persones indigents que viuen al carrer i es veuen en la necessitat de dormir a caixers o llocs sense protecció, si no també a persones acollides a un centre que gaudeix de tot tipus de seguretat, com és el cas d’avui a l’Alberg de Manacor.

La Fundació Trobada vol manifestar la més enèrgica repulsa per aquest succés i desitja que mai es torni produir un acte tan reprovable.  O, hem de dir com sempre, quin serà el següent?

















1 comentari:

  1. Vos estimam, amics usuaris del menjador Fund. Trobada.
    Gent descervellada per desgràcia n'hi ha per tot.

    ResponElimina