dijous, 15 d’octubre del 2020

Mitjans de comunicació

L'Alberg de Manacor darrerament ha estat present amb més freqüència al mitjans de comunicació

Aquests darrers dies l’Alberg de Manacor ha estat present amb més freqüència del que es habitual a premsa i emissores de radio i televisió d’àmbit autonòmic i local, debut sense cap dubte a l'atac amb gas-pebre patit, que aquest blog informà puntualment, i també a l’alarmant augment de la llista d’espera que s’ha produït darrerament per ingressar al centre. 

IB3 Radio l’Informatiu vespre estrenà secció començant així l’entrevista a la Directora Noelia Hernández: "Volem compartir les esperances i les inquietuds de tota la gent que viu a l'Alberg de Manacor".   

 Entrevista IB3 Radio

IB3 Televisió al programa “Cinc Dies” feu una entrevista a la psicòloga i coordinadora de l’Alberg Aina Maria Llull que girà en torn a l'inusual llista d’espera per ingressar a l’Alberg, acabant amb la frase  “s’ha de fer qualque cosa, mos hi haurem de seure".

  Entrevista IB3 Televisió

Cent per Cent revista setmanal de Manacor publicà una entrevista als professionals de la Fundació interessant-se pels objectius, situació actual, impacte del Covid-19, centre de dia, invisibilitat de les persones sense sostre, per acabar amb la frase: “A vegades fa la sensació que molta gent pensa que algunes persones tenen més drets que altres…” 

Entrevista Cent per Cent 

 Revista07500 periòdic digital va reproduir la notícia del blog de la Fundació Trobada sobre el llançament de gas-pebre que patí l’Alberg el passat dia 1 d’octubre. 

Revista07500  

Manacor Noticias, diari digital, és el mes fidel seguidor de l’Alberg de Manacor, ja que publica gairebé totes les notícies del blog de la Fundació Trobada pràcticament des dels inicis, principalment als referits a la biografia anònima dels usuaris amb el títol genèric de ”Secrets d’una mirada” així com els titulats “Protagonistes de l’Alberg”, “Moviment de l’Alberg” i demés noticies puntuals. Vagi per aquest digital el reconeixement i gratitud pel seu treball des de la Fundació Trobada.

 Manacor Noticias (Darrera noticia publicada) 

Manacor Comarcal ha publicat aquesta setmana una entrevista a la Directora de la Fundació Trobada, que contesta a preguntes referides al llançament del gas-pebre, la incidència del Covid-19, el repunt de la llista d’espera, el perfil dels usuaris, la col·laboració amb el Consell de Mallorca i sobre tot “la preocupació pels mesos propers que seran prou complicats com a conseqüència del confinament que hem patit durant el temps d’alarma”, acaba l’entrevistada.  

COPE, Radio Popular, que atorgà a la Fundació Trobada un dels Premis “Populars” de 2018,  també ha retransmès una breu entrevista a la Directora sobre els mateixos temes. 

Defrancdigital ha fet referència al blog amb el  moviment mensual del mes de setembre passat i la saturació que pateix l'Alberg i l'increment extraordinari de la llista d'espera. 

Defrancdigital 

Un tema que comenten tots els entrevistats és el fet que “els residents dels albergs són uns dels col·lectius menys visibilitzats de tota la societat”. Tant debò que els mitjans de comunicació col·laborin, com ho han fet ara, amb més freqüència a que aquesta invisibilitat desaparegui.


 


 

 

 

 

 

 

 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada