dilluns, 28 de novembre del 2022

30è Aniversari Fundació Trobada

 Dissabte dia 3 de desembre a les 19 hores es presenta a la Sala d’Actes de s’Agrícola el llibre “Batecs de l’Alberg”, commemoratiu del 30è Aniversari de la Fundació Trobada

El proper dissabte dia 3 de desembre es presentarà el llibre “Batecs de l’Alberg” commemoratiu del 30è Aniversari de la constitució de la Fundació Trobada.  

La Fundació Trobada és titular de l’Alberg de persones sense sostre per a la Part Forana de Mallorca. 

El llibre descriu l’itinerari de l’Alberg, situat al Passeig Ferrocarril, 18, cantonada carrer Velázquez, 11 de Manacor, des dels seus començaments a l’any 1992, de forma precària fins al model professional des nostres dies.  

Consta de 9 capítols, 256 pàgines i 150 il·lustracions que conten amb senzillesa i de forma amena com es va anar creant un estructura de servei per les persones que manquen generalment de família, feina i sostre. 

Menció especial mereix el capítol titulat “Secrets d’una mirada”, que son mini-biografies dels usuaris que de forma anònima han volgut contar les dificultats, fracassos, incomprensions i travelades que han patit en la seva vida per les quals s’han obligats a demanar aquest servei. 

La presentació del llibre tindrà lloc a la Sala d’Actes de s’Agrícola, Plaça Sa Bassa, 4, Manacor a les 19 hores i intervindran Noèlia Hernández Garcia, Directora de la Fundació Trobada i José Leoncio García Mallada, Coordinador de l’edició del llibre, el qual interpretarà diverses obres al piano.  

El Patronat de la Fundació Trobada convida a l’acte al públic en general i de forma especial als professionals, benefactors, voluntaris i simpatitzants als quals agraïm anticipadament la seva assistència. 


  

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada