dimarts, 15 de novembre del 2022

Donatiu

Un nou donant honora la memòria del seu pare difunt també destacat donant 

Ja des dels inicis de la posada en marxa de l’Alberg de Manacor la Fundació Trobada ha tingut la gran fortuna de tenir un nombre important de donants, que ho han fet en efectiu o bé en espècie.

Sempre que s’ha rebut una donació s’ha agraït personalment al donant la seva deferència i també s’ha fet públic mitjançant aquest blog, anomenant al donant o mantenint-ho em l’anonimat si aquests han estat els seus desitjos.  

Uns donants han estan esporàdics o puntuals i també hi ha hagut donants periòdics. Entre aquests es destacable la generositat d’una persona que sempre ha volgut romandre en l’anonimat que ha atès necessitats puntuals de l’Alberg que li han estat presentades finançant la petició.  

Aquest donant, dissortadament va morir, i es va pensar que aquí acabaria l’oportunitat de rebre els seus donatius. Però no ha estat així: la seva descendència ha agafat el guant del seu pare i ha manifestat la voluntat de continuar atenent les peticions de la Fundació Trobada, naturalment dins les seves possibilitats. 

 Això és un exemple que es digne d’admirar i reconèixer tant la generositat dels descendents, com el respecte i assimilació de l’educació en valors rebuda del progenitor.   

L’alegria que la Fundació ha gaudit per aquest gest ha estat indescriptible i més encara quan el pròxim donatiu dels descendents serà superior en quantitat als qui habitualment feia el seu pare, ja que es tracta de finançar la reparació d’una peça sanitària de l’edifici.   

Novament La Fundació vol expressar el seu agraïment al nou donant i honorar al mateix temps la memòria del seu pare.    

L’Alberg de Manacor és un servei del Consell de Mallorca que presta la Fundació Trobada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada