diumenge, 5 d’abril del 2015

Cursa d'es Fangar (2)

Més de 300 atletes participaren ahir dissabte a la V Cursa Popular pels Camins d'es Fangar a benefici de la Fundació Trobada 

Es pot qualificar com a molt satisfactòria la participació d'atletes a la V Cursa Popular pels Camins d'es Fangar que es celebrar ahir dissabte a Son Massià ja que es s'inscrigueren més de 300 participants.

Amb puntualitat espartana comença la cursa a les 17 hores amb la participació dels nins i nines seguida, una hora hora més tard pels adults amb un recorregut de 10 kilòmetres. Les modalitats (homes i dones) tenien 9 categories que anaven de benjamins a veterans.

La cursa estava organitzada pel Club d'Atletisme Manacor i patrocinada pel Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Manacor. Han col·laborat la Policia Local, Protecció Civil, C. Esportiu Son Macià, Federació d'Atletisme de les Illes Balears, Finca Es Fangar, Obra Social La Caixa, Càrniques Sunyer, Planters Nicolau, Promocions Valls Amengual, Femenías Amengual i Maquinaria Industrial Ermaq.

Finalitzades les curses es feu el lliurament de trofeus als guanyadors de cada una de les categories així com també el xec de la Caixa a la Fundació Trobada, beneficiària de la cursa.

El nostre més sincer agraïment als organitzadors, patrocinadors i col·aboradors per el donatiu. 

Reportatge fotogràfic de la Cursa




















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada