dissabte, 25 d’abril del 2015

Sessió Formativa a la UIB (2)

Interessant sessió formativa a la UIB amb intervenció de la Fundació Trobada.

Tal com havíem anunciat ahir divendres 24 tingué lloc a l'edifici "Jovellanos" de la Universitat de les Illes Balears la sessió formativa de la "Universitat Oberta per a Majors".

A l'acte prengueren part quatre conegudes entitats de la nostra illa:

1.  Padrines i Padrins-Flautes de Mallorca, entitat que te com objectiu  la formació d'un grup de persones grans que tregui a la llum tota mena d'atropellaments per part del poder polític o empresarial tractant de corregir els mateixos mitjançant les reivindicacions pertinents.

2. % ATTAC Mallorca, organització que sorgeix en front de la gran ofensiva del capitalisme transnacional i especulatiu, de l'actual globalització neoliberal i de l'entronització del mal anomenat "lliure mercat" que implica la privatització de les empreses i de l'acceptació de la competitivitat econòmica entre els humans com a únic valor.

3. Associació Memòria de Mallorca, formada per un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes compromesos amb la recuperació de la memòria històrica de Mallorca en relació als fets de la guerra civil i la posterior repressió franquista.

4. Fundació Trobada, titular de l'Alberg per persones sense sostre de Manacor, pertanyent a la xerxa d'inclusió del Consell de Mallorca, que te per objectiu, entre altres,  dur a terme aquelles activitats benèfiques, culturals i assistencials, que condueixen a la satisfacció de necessitats concretes tan físiques i morals com individuals i col·lectives, relacionades amb els aliments, vestit i habitatge. 

Cada ponent exposà des de la perspectiva i objecte social diferent de les entitats representades els seu punt de vista sobre el lema de la sessió "Justícia Global Social".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada