divendres, 10 d’abril de 2015

Programa Radio Social

Maria Aguadero, coordinadora de l'alberg de la Fundació, entrevistada al Programa "Radio Social" de RAC Mallorca

"Radio Social" és un programa de RAC Mallorca destinat a l'animació sociocultural i encaminada a informar i divulgar els recursos de la xarxa de serveis socials a la ciutadania. Entrevistar als principals actors socials d'institucions, usuaris d'aquestes o qualsevol persona interessada a exposar la seva iniciativa social. Donar resposta en directe a les preguntes dels oïdors així com atendre i comentar les seves opcions. Promocionar i convidar al nostre espai qualsevol iniciativa privada o institucional en acció social. No es tracta d'un programa denuncia sinó d'un programa informatiu.

L'equip del programa, que s'emet els divendres de 21 a 23 hores està compost per Toni Bauzà, animador, Margalida Palau, psicòloga  i Jonny Darder, 2n Coordinador de l'alberg de persones sense sostre de Ca l'Ardiaca de Palma.

Aquest divendres 10 d'Abril s'emetrà l'entrevista realitzada a Maria Aguadero, coordinadora de l'alberg de persones sense sostre de Manacor gestionat per Fundació Trobada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada