dimarts, 25 d’abril de 2017

25è Aniversari (4)

La premsa provincial destaca la commemoració del 25è Aniverari de la Fundació Trobada

Els diaris de premsa de Mallorca s’han fet ressò aquests dies de la celebració i el concert musical que va tenir lloc a l’Església de Sant Vicenç Ferrer de Manacor commemorant el 25è Aniversari de la Fundació Trobada.

Així "Aplausos a la labor social y humanitaria de la Fundación Trobada" és el títol del diari digital Manacor Noticias.

"El reconocimiento a la labor social y política de la Fundació Trobada es mayúsculo", comenta el Diario de Mallorca.

"La Fundació Trobada, 25 años de compromiso con los sin techo" titula el diario Ultima Hora.

"La celebración del 25 Aniversario de la Fundación Trobada se ha convertido en un acto de agradecimiento a todas las personas, entidades, profesionales y voluntarios que han colaborado en la tarea de acoger y recuperar para la sociedad a personas que no tienen techo, ni trabajo ni familia que les ajude", comenta el digital manacormanacor.

"Paraules d'agraïment del President Miquel Ensenyat per la tasca que realitza la Fundació Trobada a l'hora vetllar per les necessitats de les persones que es poden trobar en situació de desprotecció" diu página web del Consell de Mallorca.

També han enviat twuits d'enhorabona, Margalida Puigserver, Presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), del President del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, que diu "Gràcies per la feina amb la gent més vulnerable de la Comarca! Comptau amb nosaltres! i també de l'Ajuntament de Manacor a la xarxa facebook dóna "l'enhorabona a tots els que ho feis i ho heu fet possible i mil gràcies per obrir una porta a totes les persones que ho necessiten!.


Ahir es va publicar una crónica de l'acte al blog de la Fundació Trobada

Mil gràcies a tots el que, mitjançant la premsa, pensen en la Fundació Trobada!
Aquí podeu veure un reportatge fotogràfic.
Església de Sant Vicenç Ferrer de Manacor durant el Concert Commemoratiu del 25è Aniversari de la Fundació TrobadaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada